Spring naar inhoud

Bezoek onze website studentverhuizers.nl!

Waarom zou u een kijkje nemen op de website? Dat ga ik u nu tot in de puntjes uitleggen. De verhuisservice van studenverhuizers Rotterdam is een complete en nette service om uw verhuizing aan over te laten. Door de vakmannen en advies op maat kan u met een gerust hart de verhuizing in hun handen leggen. Ook zal het bedrijf u helpen met het inpakken van de materialen door dozen en andere benodigdheden vooraf al langs te brengen. Een andere goede reden om voor deze verhuizers te kiezen is dat uw inboedel in goede handen is en ook nog eens verzekerd. Dus bezoek onze website een keer voor meer informatie.

Nooit spijt gehad van deze keus!

Zelf heb ik er altijd vertrouwen in gehad om mijn verhuizing in de handen te leggen van dit bedrijf. Waar ik nog meer achter kwam is dat er geen voorrijkosten worden berekend als je in Rotterdam woont. Dit was dus weer een meevaller voor mij. Ook werden de uren pas geteld vanaf het moment dat ik de heren een hand gaf en binnen liet. Tijdens een kop koffie hebben we alles besproken en zijn we aan het werk gegaan. Na afloop ben ik verbaast door de snelheid en hebben ze zelfs alles ingericht. Daar komt ook nog bij dat het advies wat ik destijds van hun heb gekregen heel deskundig was. Dingen waar ik zelf niet aan had gedacht zijn door hun toedoen toch nog goed gekomen. Ik ben razend enthousiast over de service en daarom zal ik u ook een tip geven: bezoek onze website!