Spring naar inhoud

Auto ongeluk in mijn winkel

Vorige maand is er iets vervelends gebeurd met mijn winkel. Ik verkoop verzorgingsproducten in een winkel gelegen aan een drukke straat. Blijkbaar ook een gevaarlijke straat want er gebeuren veel ongelukken. Nu is er iets gebeurd wat ik nooit eerder heb meegemaakt in mijn leven. Een scooter was door rood gereden bij het kruispunt naast mijn winkel. Vervolgens moest een auto afwijken voor de scooter en deze reed volledig door de ruiten van mijn winkel! Ik stond op het moment gelukkig achter in de voorraadkast. Ook was het buiten openingstijd, anders waren er misschien wel klanten gewond geraakt. Toen ik de knal hoorde schrok ik mij dood. Ik liep voorzichtig naar de voorkant van de winkel en zag de puinhoop die was aangebracht. Ik kreeg een adrenalinekick en rende snel naar de auto om de bestuurder eruit te halen. Gelukkig had hij slechts een paar kleine verwoningen. Mijn winkel was daarentegen voor een deel vernield. Overal lag glas. Toen ik de bestuurder in veiligheid gebracht had kwamen er al steeds meer mensen kijken. Een aantal mensen hadden de politie al gebeld en die kwamen er na een paar minuten al met sirenes aan. De buurtbewoners en andere winkeliers hebben mij geholpen met het opruimen van de troep.

Nieuwe ramen

Ik heb gelijk nieuwe ruiten en een glazen deur online besteld. Gelukkig werden deze kosten voor een deel vergoed door mijn verzekeraar. De bestelling werd na tien werkdagen netjes bezorgd. Nu ziet mijn winkel er weer prachtig uit. Om eerlijk te zijn vind ik het zelf nog veel mooier dan eerst. Vooral de glazen deur ziet er goed uit. Veel buurtbewoners en andere winkeliers zijn de laatste tijd bij me langsgekomen om te kijken hoe het met me gaat. Ook zij vinden dat mijn winkel er weer mooi uitziet. Leuk dat zo’n vervelende gebeurtenis de mensen dichter bij elkaar brengt.

84